Hemodinamic | Presă

Sănătatea Press Group recomandă:

x

Presă

Noutăţi:
Info SănătateaTV.ro Organizatia Mondiala a Sanatatii: Respectarea schemelor nationale de vaccinare previne aparitia epidemiilor  *  Cercetatorii au dezvoltat o metoda de distrugere a celulelor canceroase prin „infometarea” acestora  *  Cum reducem pofta de mancare  *  Sfaturi pentru a ne pastra vederea sanatoasa  *  Debutul menstruatiei inainte de varsta de 12 ani creste riscul aparitiei problemelor cardiovasculare mai tarziu in viata  *  A fost inregistrat un al doilea deces cauzat de gripa. Ministerul Sanatatii solicita intensificarea vaccinarii antigripale  *  Anxietatea ar putea reprezenta un simptom precoce al aparitiei bolii Alzheimer  *  O proteina asociata cu aparitia anxietatii si depresiei ar putea avea un rol si in declansarea diabetului, arata un nou studiu  *  Specialist: Neindepartati, polipii pot afecta organele din jur, incepand cu urechea  *  Medic psihiatru: „Medicul de familie devine prima poarta in calea depistarii depresiei”  *  Organizatia Mondiala a Sanatatii: Respectarea schemelor nationale de vaccinare previne aparitia epidemiilor  *  Cercetatorii au dezvoltat o metoda de distrugere a celulelor canceroase prin „infometarea” acestora  *  Cum reducem pofta de mancare  *  Sfaturi pentru a ne pastra vederea sanatoasa  *  Debutul menstruatiei inainte de varsta de 12 ani creste riscul aparitiei problemelor cardiovasculare mai tarziu in viata  *  A fost inregistrat un al doilea deces cauzat de gripa. Ministerul Sanatatii solicita intensificarea vaccinarii antigripale  *  Anxietatea ar putea reprezenta un simptom precoce al aparitiei bolii Alzheimer  *  O proteina asociata cu aparitia anxietatii si depresiei ar putea avea un rol si in declansarea diabetului, arata un nou studiu  *  Specialist: Neindepartati, polipii pot afecta organele din jur, incepand cu urechea  *  Medic psihiatru: „Medicul de familie devine prima poarta in calea depistarii depresiei”  *  Organizatia Mondiala a Sanatatii: Respectarea schemelor nationale de vaccinare previne aparitia epidemiilor  *  Cercetatorii au dezvoltat o metoda de distrugere a celulelor canceroase prin „infometarea” acestora  *  Cum reducem pofta de mancare  *  Sfaturi pentru a ne pastra vederea sanatoasa  *  Debutul menstruatiei inainte de varsta de 12 ani creste riscul aparitiei problemelor cardiovasculare mai tarziu in viata  *  A fost inregistrat un al doilea deces cauzat de gripa. Ministerul Sanatatii solicita intensificarea vaccinarii antigripale  *  Anxietatea ar putea reprezenta un simptom precoce al aparitiei bolii Alzheimer  *  O proteina asociata cu aparitia anxietatii si depresiei ar putea avea un rol si in declansarea diabetului, arata un nou studiu  *  Specialist: Neindepartati, polipii pot afecta organele din jur, incepand cu urechea  *  Medic psihiatru: „Medicul de familie devine prima poarta in calea depistarii depresiei”  * 

Apariţii în presă

 • Operaţia de embolizare a fibromului uterin - transmisă pe internet!
 • Investitie de 20 milioane de euro intr-o retea de clinici medicale private
 • "Hemodinamic" - clinica de angiografie
 • Chemoembolizare hepatica, procedura moderna de tratare a tumorilor hepatice
 • Coronarografia, examenul cheie in explorarea bolii coronariene
 • Embolizarea fibromului uterin – alternativa la operatia clasica
 • Hernia de disc poate fi tratata prin nucleoplastie percutana
 • Nou centru medical de angiografie
 • Centru medical de angiografie, la "Victor Babes"
 • Coronarografia, examenul cheie in explorarea bolii coronariene - in premiera pe Internet
 • Radiografia arterelor, indispensabila cardiacilor
 • Chemoembolizare hepatica, procedura moderna de tratare a tumorilor hepatice
 • Centre medicale Hi-Tech
 • Nou tratament al tumorilor hepatice
 • Nou centru medical de angiografie

  Miercuri, 4 iulie, a avut loc la hotel Marriott prezentarea celei mai performante clinici specializata in domeniul angiografiei diagnostice si intervenionale, Clinica Hemodinamic.

  Cu o investitie de 1,5 milioane euro, clinica este dotata cu echipament ultramodern - Angiograful Siemens Axiom Artis FA, cel mai performant sistem la ora actuala.

  Clinica a dezvoltat o colaborare cu Spitalul « Pitie Salpetrier » Paris - Clinica de Neurologie Interventionala - privind acordarea consultantei stiintifice pentru cazurile dificile; mai mult decat atat, colaborarea este extinsa prin trainuirea si perfectionarea medicilor care isi vor desfasura activitatea la Hemodinamic in acest spital universitar.

  Colaborarile cu Institutul de Cardiologie « CC Iliescu » din Bucuresti si Centrul de Diagnostic si Tratament « Victor Babes » reprezinta doua parteneriate importante, precum si colaborarea cu dr. Bogdan Popa, dr. Dan Deleanu, dr. Rares Nechifor, dr. Andrei Chefneux si dr. Nicolae Florescu - medici de prestigiu care activeaza in cadrul Clinicii Hemodinamic.

  Clinica este dotata cu patru rezerve, fiecare pentru doua persoane, si doua saloane de terapie intensiva (pentru recuperarea pacientilor), toate echipate foarte modern.

  Angiografia are o scara larga de aplicatii fiind utilizata in principal pentru studierea vaselor coronare, cerebrale si maduvei spinarii (angiografii cerebrale si medulare) precum si a celor ale membrelor si viscerelor (periferice) si, de asemenea, poate servi la depistarea leziunilor arteriale, indeosebi ale stenozelor sau ocluziilor sau prezenta unor malformatii arterio-venoase, anevrisme sau a altor tipuri de patologie vasculara.

  Angiografia permite practicarea metodelor de radiologie interventionala : angioplastii transluminale percutane, embolizari, chimioterapie intra-arteriala/chemoembolizare hepatica.

  Cu ajutorul celui mai performant angiograf, Axiom Artis FA, datorita fuziunii perfecte dintre inovatia IT si tehnologia medicala de ultima ora, sistemul angiografic va fi parte vitala a oricarui departament de radiologie. Acest angiograf este deschis aproape tuturor aplicatiilor si este potrivit atat pentru diagnosticarea si interventia la nivel vascular, cat si la nivel non-vascular. Rezultatele sunt impresionante prin gradul inalt de eficacitate.

  Urmatoarele proceduri enumerate mai jos se pot efectua in Romania doar in Clinica Hemodinamic:

  Embolizarea fibroamelor uterine - alternativa la interventia chirurgicala, ce ofera o solutie terapeutica eficienta in cele mai multe cazuri de fibrom uterin. Se elimina astfel necesitatea histerectomiei, in cazurile de polifibromatoza reprezinta singura solutie de pastrare a fertilitatii pacientei.

  Chemoembolizarea hepatica este procedura moderna de tratare a tumorilor hepatice (cancerul hepatic sau metastaze). Reprezinta o procedura alternativa la tratamentul chirurgical, putand fi folosita in cazurile in care pacientul are contraindicatii chirurgicale.

  Vertebroplastia este tratamentul vertebrei tasate - procedura terapeutica non-chirurgicala, minim invaziva, conservatoare, de terapie a tasarilor vertebrale in osteoporoza, metastaze si hemangioame vertebrale.

  Nucleoplastia este tratamentul herniei de disc - procedura terapeutica nonchirugicala de terapie a herniei de disc.
 
Sanatatea Media Group

*reducerea de 20% se aplica pentru procedurile de embolizare a fibromului uterin si cele de nucleoplastie.